Valborg

Just nu ar det mindre skoj att vara Svensk i London, da alla ni hemma i Sverige far njuta av tva helg dagar sa har man sjalv jobbat hela dagen och ska jobba i morgon med. BLAA! Sa i stallet for att dricka en massa alkohol sitter jag och lill-klippen och har tryckt indisk mat. Gott var det dock. Nu ska vi se The incredible hulk och peppa Avangers.





- Fripp3

Light The City

Det ar val anda meningen att man ska kanna sig lite utvilad efter helgen, men icke sa nicke. Ar sa trott att jag ar forvanad att jag lyckas halla ogonen oppna. Har kommer lite bilder fran helgens bravader. Riktigt bra helg har det vart!!!
Frippe och Lill-klippen, busroker i vantan pa Baby Jesus och Hagris




Taco time - Bitches in the kitchen ;)



Bilden talar for sig sjalv haha. Lill-klippen och Baby J.



Linnea kom forbi ocksa :)



Sedan vart det Lordag och vi var Camden Bound. I brist pa paraply fick det bli en halsduk runt huvet.



Nyktra tjejer pa toan pa Hawley Arms



Som sagt, nyktra! Detta var post Jager bombs.


Pa sondagen slapade vi oss alla bakis som as till Kilburn och the power's bar och sa var det Pop To The Core.
Sjukt lyckad kvall tycker jag, da vi hade jatteskoj och alla banden var superbra och trevliga.



Backstage haha.




Liten sammanfattning av helgen sadar. Lisa har alla bilderna fran igar da min iPhone fick agera DJ i pauserna mellan banden.
That's all for now.
Cheerio!
- Fripp3

300412

MORNING HAS BROKEN och allt det där. Idag har jag jobbigt nog gjort misstaget att inte titta noga på schemat, trodde jag började 9.30, men börjar inte förän 11. Trist att missa tillfället att ha en sovmorgon känner jag! Vad har hänt sen senast då? Jo, i lördags härkade vi som tusan. Åkte till Camden och hade lite för kul känner jag. Skrapade lilla knät och träffade en pratglad hund i spöregnet, haha. Och igår var det ju äntligen dags för vårt egna lilla Pop to the Core- gig! Hade jätteroligt och träffade många nya fina människor (som jag ska låsa in i källaren). På vägen hem glufsade vi i oss kycklingburgare och pommes och satt i en DYNGSUR soffa.

Bilder kommer senare ikväll eftersom blogg.se är utomordentligt segt just nu. Måste ju göra mig klar och gå till jobbet fan!

I'm ready to make my move

GOD MORGON!!!!!!


Sa sinnessjukt skonta att vara ledig ida. Sitter i sangen och ar sa bekvam. Igar vart det i alla fall film kvall med grabbarna och Linnea. Vi at tacos, kollade euro trip och drack en hel del vin. I kvall ser det ut som om det ar harkning pa gang. I'll keep you posted ;).




Le lill-klippe and Fripp3.



- Frippe

The Awkward moment when the battery is about to run out

En liten halsing fran Lill-klippen och Fripp3.



Ps. Alla suger...

The sky is the limit.

Det blev ju verkligen inte som tankt i gar. Som sagt var sa planerade vi ju att stada, istallet blev det en shopping runda till Sainsburys for att inhandla vin och sa plaserade vi oss i vardags rummet, snackade om allt mellan himmel och jord. Roxanne drog ihop en sammanfattning av vara samtalsamnen vid ett tillfalle som lod "Gas bills, cancer and 17 year old boys". Blev en riktigt trevlig kvall och mysigt att vi alla 4 roomies var hemma samtidigt.
I kvall ska vi dricka lite vin och glo pa film hela kvallen. Alla pojkarna kommer over och vi ska mysa deluxe.
Detta ar tjej-trion som kommer harja i kvall. Linnea- jag - lill-klippen



- Fripp3

Warped Tour!

Det ar ju sa sjukt kul att Warped tour kommer till UK! Ett halft "check" fran min bucketlist far jag nastan rakna haha. Warped Tour har ju statt pa den permanent sedan jag var typ 13. Dock sa maste det va den i USA.
Line-upen och bilhetterna slapps den 8e, och jag hoppas verkligen att den ar bra! Jag tycker att alla kan ga och skriva upp sig pa mail listan nu for mer information och det gor ni HAR!
- Fripp3

Dagens tips!

Tankte passa pa att rekommendera en blogg som jag laser. Eller helt arligt talat sa laser jag den inte da den ar pa franska, men jag kikar ju pa bilderna. Grymt duktig tjej med sjukt snygg stil.

Kika in pa Miss Pandora's blogg har: Miss Pandora
- Fripp3

Pop to the Core!

For de som inte vet, sa har Lill Klippen och jag sjalv vart med och hjalpt var van arrangera en spelning till hennes examens arbete. Helt SJUKT nog sa ar det dags nu redan pa sondag!

Sa ar det nagon som laser detta och rakar befinna sig i London och ar over 18, sa kostar biljetterna endast £5 styck och det ar 4 bra band som spelar. All info nedan.
- Fripp3

Post card of a tidal wave

Goooooooooooooood morgon!!!!!!

Tro det eller ej men jag skymtar en gnytta solsken sa hr p amorgon kvisten. Med kaffe koppen i hogsta hugg och groten i magen kanner jag mig nastan redo att starta denna dag. Pa schemat star jobb, jobb, jobb och jobb sedan stada, stada, stada. Crazy London life to say the least.
Denna morgon far prydas av detta sound track, for uppenbarlig anledningar haha.
Forever The Sickest Kids - "I guess you can say things are getting pretty serious"
- Fripp3

Man vet att man inte bor i Sverige...


... när man blir ÖVERLYCKLIG över falukorv, leverpastej, svenskt godis, chips och dipp!

Har varit och hämtat ut mitt körkort på svenska ambassaden, kände mig så himla viktig alltså. Och som Frida redan nämnt, idag regnar det så himla mycket att jag vill krypa ihop i en boll, äta en massa onyttigt och glo på film. Och gissa vad? Precis det har jag tänkt göra så fort min partner in crime kommer hem från jobbet!

- Lil K signar ut, slut!

RAIN!

Manga ma tro att eftersom vi bor i London, sa ska det inte komma som nagon overraskning nar det regnar mycket. Och jag far ju lov att saga att jag anda stallt in mig pa det innan jag flyttade, men detta borjar ju bli lojligt! Det har regnat varje dag sa lange jag kan minnas nu och ruggigt kallt ar det med. Och DET SLUTAR JU INTE!!!!

Till vader gudarna! Det har ar inte okej! Och inte alls bra for min nyklippta lugg.
- Fripp3

Remember This.

Som den storsta suckern for Artis vs Poet, sa vill jag ju bara meddela att de just slappt en ny akustisk skiva. Hihihihi.
Listen here!
- Fripp3

Allra karaste syster!!

Jag skulle bara vilja ta tillfallet i akt och gratulera varldens basta syster pa fodelsedagen! GRATTIS PA 24ARS DAGEN FANNY!!!!






- Fripp3

Jag och min nya kille.



Hjärtat smälter lite, men vart fan lärde han sig ordet hora???

There's no telling what tomorrow brings.

Puh. Har trots en seg start varit väldigt effektiv. Sitter och inväntar tvättmaskinen som snart är färdig och har under tiden städat mitt rum och lyssnat på bra musik. Hunnit med en rolig konversation och att tvättat ur en skurhink, bam!

Fett ledsen att jag måste jobba till midnatt idag. Kommer inte ha någon att skratta med när jag kommer hem :((((((
MEN! Ibland måste man vara vuxen och sådär, även fast det är det tråkigaste som finns.



Inlägg numero uno.

Hallå där!
Känner att vi måste ge er en liten feel, en liten tease, en liten hint och så vidare, om vad det faktiskt är ni kommer att få uppleva på den här bloggen (om ni väljer att stanna och skratta ihjäl er vill säga). Nu är vi ju inte så himla propra att vi faktiskt tänker presentera oss, känns lite lame att göra faktiskt. Utan vi bjuder er helt enkelt på en kul liten film på våra fina vänner, sen hörs vi när vi hörs igen.

Adiós!


Coming soon..

Tjenare alla glada, här kommer det strax hända grejer så det smäller om det. Bare with me när jag fixar designen, sen kör vi på som fan.


RSS 2.0