Caaaammmmdeeeennnnn

Amen då sticker vi ut och slåss då. Här har ni dagens outfit:
 
Tröja- Lånad av Livet.
Fejs - I GOT IT FROM MY MOMMA.

Kaffet kickar in.

Okej, nu är det så att jag har druckit en kaffe och jag känner hur det bara rusar genom kroppen så fort att jag inte ens kan koncentrera mig på vad jag skriver. Hoppas ingen vill prata med mig på ett tag nu för jag kommer inte kunna komma fram till något vettigt.
 
Vill bara sjunga och dansa, men jobbar i en kontorsbyggnad så det får jag spara till bussresan hem. Vad ska jag äta till lunch? Decisions, decisions. Aldrig varit bra på det där.
 
AMEN JUST JA. Vi har ju en liten hemlis som jag tänkte dela med mig utav. STRAX.
Behöver nog inte skriva vem det är som sitter vid tangenterna nu känner jag.
HEMSKT VAD JAG KÄNNER SAKER HELT PLÖTSLIGT.

This Means War

Igårkväll bäddade jag ner mig i soffan med mina vapendragare Frippus och lilla Livet och dog litegrann över Tom Hardy och hans fina muskliga kropp. Jag tänker inte ens försöka ge mig på att räkna hur många gånger vi utstönade ett "ÅÅÅÅÅÅHHHHHH" eller ett "HURWERNERGH". Till en början var det bara jag och Frida som suktade, medan Liv satt tyst och observerade, men till slut kunde inte hon heller hålla emot.
 
Men alltså. Helt seriöst. Titta på han.
 
 
Och där kan man inte ens se hur rolig, charmig och familjekär han var i filmen. I LOVE YOU LONGTIME.
 
Idag är det jobb som gäller. Har redan haft två finfina samtal och snart ska jag och Liv traska iväg och köpa kaffe. Hade en så kallad smilecount på väg till jobbet. Tror vi drog ihop en stark 25 stycken som såg glada ut. Priset för gladaste delas mellan tanten på cykeln och killen med flytväst.
 
Kaffedags!
Klippen signar OUT

... it pours.

Det är för mig helt oförståeligt hur man en sekund kan tycka att det här är en fabulös dag och se fram emot att jobba, pendla hem och sedan göra något fint, sedan går det en liten stund och man vill bara implodera och dö.
 
Har knappt gått två timmar av denna arbetsdag och jag är så less och frustrerad.
 
Okej, jag må vara lite dramatiskt. MEN DET ÄR SÅ DET KÄNNS, OKEJ?
 
Lever på det faktum att gårkvällen var fin och att framtiden är ljus. Kan vi bara få gå hem? USCH.
 
- Klipp3n

When it rains...

NEEEJ NEJ NEJ NEJ NEJ!! Sa har det forbannade regnet kommit tillbaka! Det forstor precis allting! ALLT! Jag hoppas verkligen det hinner sluta innan jag ska promenera hem.


- Missnojd tjej...

MAN MAN MAN MAN MAN MAN MAN

Gifta oss? Ja, men varför inte????

Goosebumps.

Här kommer uppdateringen efter helgen!
 
Efter att ha haft det lite för kul på torsdagen längtade jag heeeela fredagens arbetsdag efter att få återförenas med min säng. Jag och Fripp3 mailade frekvent om hur trötta vi var och hur mycket vi ville hem. MEN på vägen hem var det någonting som spratt till i kroppen, fredagskänslan kickade in. "Inte kan man väl sitta inne på en fredag???". Så vi drog till KOKO och hade farväldrinkar för Jessica round 2. Med oss ut var lilla bäbis-Gareth som varit hos oss i helgen, svinmysigt! Dansade, tappade bort varandra, shottade och var med om mer drama än vi vanligtvis upplever. Spännande kväll med andra ord!
 
Lördagen var inte särskilt spännande. Jag hade en brinnande ångest efter att ha råkat ta sönder en glasflaska när vi handlade i vårt off license, inte det smartaste draget i livet. Vi såg en film som heter Mirror Mirror och garvade åt de små dvärgarna som slogs som barbarer och hetaste prinsen på länge!
 
 
Lördag kväll mötte jag, Frida och lilla Livet upp med hästpojken och gick till Howley Arms. Efter en (eller ett par) Kopparbergs stängde de så vi försökte gå till vår kära rockpub, men de stängde också. Såååå vi gick ännu en gång till le off license (av förklarliga anledningar gick jag inte in) innan vi drog hem och åkte buss och lekte med elden i ring of fire.
 
Söndagen var fin och mysig. Sjöng en massa Mariah Carey och BSB och tittade på sånt här:
 
 
 
Nu sitter jag på jobbet och smuttar på en vaniljlatte, life is B-E-A-UUUU-TIFUL idag känner jag. Ikväll kommer de nog lite spännande nyheter, stay tuned!
 
-KlippN

Känner mig som Scar i lejonknugen.

Inte okej att vara dum i huvudet på torsdagar känner jag. Inte riktigt läge att vara ett cp.
 
Sitter på jobbet och mår som en kung! Eller inte. Har ätit en varm macka och halsat en flaska vatten, ingenting hjälper.
 
UUUUUUUUUUHHHHHHH.
Återkommer med uppdatering.

Kommisarie Klippus har snart löst gåtan

Har helt seriöst till och från under dagen kommit på mig själv med att fundera på den blommande romans jag skrev om nedan. "Vad har du funderat om då?" kanske ni tänker. Lite olika saker, men mest har jag undrat när attraktionen från Avrils sida uppstod? Vad tror ni?
 
Var det när Chad Kroeger blottade sina känslor (och gigantiska öron) i musikvideon till This is how you remind me?
 
Eller när Avril insåg att han ser ut som en hund av hennes favoritras?
 
 
- Klippen signar ut. 

Oops I did it again!

Illa att man har en timmes lunch varje dag. For nu kom jag ju forbi Superdrug och sa blev det lite shopping i alla fall. Blev en sminkborste, nail polish fran Barry M (Tror att jag och Liv snart har hela kollektionen) , Beverly hills formula tandkram och ett lappglans. Jag hoppas sedan att Lill-Klippen lyckas hitta nagra fina ogonskuggur till mig nar hon ska dit efter jobbet :D.

- Fripp3

Dagens lat.

ALLTSA!!!! Vad denna lat ar bra!! Ingen mer beskrivning behovs. Love it!!!!!!!!!
 
 
 
Farewell Fighter - "Growing Pains" 
 
 

-Fripp3

I was too blind to see that you were too deaf to hear me

Ska vi gå och se Green Day röja på Sheperd's Bush Empire ikväll? Javisst, har du 350 pund att ge mig så kan jag hålla dig sällskap. Vet inte vad som är värre, dessa hutlösa biljettpriser eller det faktum att Chad Kroeger lyckats låsa ihop det med Avril Lavigne.
 
 
Ser ni? DET FUNKAR LIKSOM INTE. Lovar att han sitter med det här fotot i sin hand och med sin raspiga röst lovsjunger henne. Look at this photograph, everytime I do it makes me laugh.
 
IN OTHER NEWS. Efter jobbet idag ska jag handla smink för precis hela slanten. Superdrug, prepare yourself!
 
- Klipp1

Rehab?

Tror ni man kan hamna pa Rehab for att man ar beroende av att handla nagellack, Harvardsorodukter och hudvardsprodukter? For i sa fall kanske jag skulle behova det. Har blivit sa beroende av allt som har med det att gora. I dag gick jag till Boots och det enda jag behovde kopa var en body scrub. I stallet sa kopte jag harinpackning, har-serum och nagellack, men ingen body scrub.
 
 
Men men sa gar det ibland. 
 
 
 
 
 
 
-Fripp3

My current addiction.

Det rakar ju vara sa att jag ar en person som ganska latt far favroit latar. Nar detta hander sa hakar jag upp mig och lyssnar pa laten non-stop, Sjunger den non-stop, spelar den for mina vanner non-stop och sa viadre.  Det blir latt sa att jag trottnar pa den men kan fortfarnade inte sluta lyssna i princip tills jag fatt en ny lat pa hjarnan. Anda tills denna vecka har det vart "King for a day" med Pierce the Veil ft. Kellin Quinn, men nu har jag istallet borjat lyssna pa laten nedan. Tror jag lyssnade pa den i ca 1 timme och 20 minuter av min tva timmars promenad igar. Och den ar sa bra!!!!!!!!!!!! 
 
 
 
"Props & Mayhem" - Pierce The Veil
 
 
- Fripp3
 

Morsning!!

Ny dag igen da! Och eftersom det blev en tidig kvall igar sa kanner jag mig (nu efter en kopp kaffe det vill saga) pigg och redo for dagen! Inte for att jag ska gora mycket i dag alls. Det blir jobb, traning, middag och sedan ska Liv och jag kika pa Svenska Hollywood fruar. Haha var lilla Guilty Pleasure.


I gar hande dock nagot fantastiskt! Jag fick reda pa att vi har lang helg!!!! Tre hela dagar ledigt WOHO! Ar sa peppad pa helgen, kan den inte bara komma nu nu nu nu nu??

Jag kom dessutom pa att jag inte har lagt upp denna urtjusiga bild pa Snoddas, fran nar vi var och hamtade lite grejer jag hade bestallt pa John Lewis. Pasen var ungerfar lika stor som henne haha.

- Fripp3

Water your heart.

Sparks The Rescue har slappt en ny lat! Sjukt catchy och jag har en kansla av att jag kommer lyssna en heeeeel del pa denna lat. 
 
 
For att lyssna pa laten kan man ga in HAR.
 
 
Och har kommer en gammal favvo med dem bara for att aven den ar sjukt bra. 
 
 
 
Sparks the Rescue - "The worst thing I've been cursed with"
 
 
 

- Fripp3
 
 
 
 
 

The Runaways

God morgon! Har sitter jag och forsoker vakna till med kaffe och grot. Det gar inte sarskilt bra kan jag ju saga, trott som ett djur. OCH ingen promenad till jobbet blev det heller. Men men det ar ju en dag i morgon med.



I gar kvall sa sag jag antligen The Runaways! Jag har velat se den sedan langt innan den kom ut, men det har ju liksom bara inte blivit av. Som misstankt tyckte jag jattemycket om den. Jag tyckte till och med att Kristen Stewart var riktigt bra i den. Men nog snackat och dags att jobba.


- Fripp3

Back, back, back.

Sa var man tillbaka i London igen da efter en helt grym vecka i Stockholm med familj och vanner. Hann med sa mycket, grilla 2 ggr, hanga med familjen och halsa pa alla mor och far foraldrarna. Hann aven med en utgang pa gammla hanget Harry B James, som da kanske inte kandes sa skoj langre sa har tre ar senare. Som tur var hade jag ju trevligt sallskap.


Jag kan ju kanna att det var mattligt skoj att flyga hem i gar kvall och komma tillbaka till varat hus, utan en mamma, katt och tva sma mini hundar dar. Men jag och Kilppen lyckades komma hem nastan exakt samtidigt och tog en natt cigge och snackade lite skit innan det var sovdags.


Nu ska jag forsoka gora mitt basta for att denna vecka ska flyga fram, sa det blir helg och vi far besok av finaste Gareth!


- Fripp3

This is a brand new start; clear body, broken heart.

Sitter hemma på Norra Hamngatan 36 i lilla lilla Skelleftehamn och just nu känns det verkligen att jag behövde detta. Lämnade ett soligt London i tisdags morse och åkte till en annan storstad för att möta upp med Fripp3. Bjöds på god middag och jättetrevligt sällskap. Kom i säng väldigt sent och planerna om att åka till Gröna Lund åkte ut ur fönstret så fort vi vaknade. Att jag sedan vaknade på soffan i vardagsrummet och inte riktigt vet hur jag kom dit eller varför, det är ju en heeeelt annan sak.
 
Onsdagen blev väldigt svettig, stressig och förvirrande då planerna som inte ens fanns ändrades om och om igen. MEN! Till slut, efter att ha kikat på Stephanies krypin och gott loss i köttdisken på LIDL, landade vi hos Annelie i skogen. OCH OM HON HAR DET MYSIGT. Var så himla fint och maten var god och sällskapet var fint! Fick även tillökning under kvällen i form av ett skäggigt murveldjur utan skägg- även känd som Andreas.
 
Efter prat om bajs och andra trevligheter blev vi ihjälskrämda av en älg som inte fanns. Jag somnade i en solstol innan vi gick och la oss som packade sillar i Annelies vardagsrum. Uppstigning före fan för att hinna med tåg.
 
Packade väskan och sov med Frida en stund innan jag gav mig iväg. En flygresa senare och jag sitter här. I min lillebrors rum med världens mysigaste känsla i kroppen. Har ångest för att jag åker hem redan på söndag, men försöker trycka undan den och bara njuta nu.
 
OJ DÅ. Himla långt.
Här får ni en bild på klippen och company. Ja, jag ser alltid ut sådär.
Hejs.
 

Rebecca Black's FAVORITDAG!

Först och främst vill jag tacka min käre vapendragare Frippus för att jag nu vill springa från jobbet ut i natten och skrika "TONIIIIIIGGGGHHHHTTT WEEEE ARE YOUUUUNG" at the top of my lungs. Nu kanske ni tror att det här är ett scenario som jag bara drömmer om, men ICKET. Kan exklusivt erkänna att det hänt mer än en gång.
 
Är groteskt avundsjuk att Frida åker hem imorgon, men tröstar mig med att det bara är fyra dagar kvar tills jag droppar ner i hennes hem i Sveriges huvudstad. Sedan är det ju faktiskt bara sex dagar kvar tills jag får krama mammsen och pappsen igen. PEPP!
 
Här får ni lite ögongodis!
 
 
 
 

We are young!

FREEEEDAG I DAG!! Vilket betyder att i morgon aker jag hem till Stockolm!!!! Ar sa sjukt peppad att det inte finns. Sa i morgon kvall far jag ha mys-middag med mammsen.
 
 
Har far ni en liten Fredags lat for era sma oron. Han sjunger ju sa bra att det nastan ar lojligt! Kommer nog aldrig trottna pa denna version av laten. 
 
 
 
 
 
-Fripp3

Kuddar överallt

Har Frida en favoritkudde i sin säng? NEJ. För hon har tre!
 
En är fluffig och skön att vila huvudet på.
 
En är platt och bra att ha.
 
Och en är, and i quote; "MIN BÄBIS!"
 
Så, då vet alla det. Tänkte att det skulle vara kul att veta, men efter att ha skrivit det så inser jag att underhållningsvärdet inte var så högt. MEN nu har jag ju skrivit ett helt inlägg så nu får ni njuta av det ni nyss läst, grattis!

Rollers

Just det! Smyg shoppade lite igar. Jag lockar ju alltid haret sa da tyckte jag att det var i sin ordning att prova nagot nytt utover min slitna locktang, sa jag kopte rollers fran Babyliss. Ska aka in till stan och hamta dem i morgon efter jobbet och det ska bli sa skoj att prova :D


-Fripp3

Wednesday break my heart.

I'm on a roll MADAFAKKA. Scorade just ett par hörlurar och nu förstår jag ungefär känslan Jack Dawson hade när han skriade "I'M THE KING OF THE WOOOORLD". Att han sen fick måla en naken tjej som han sedan fick pippa i en bil medan jag får svara i telefon hela dagen för att sedan åka hem (och borde tvätta och städa) tycker jag att vi struntar i. King for a day eller nåt här liksom!
 
 
My precious!!!
 
 

Challenger

Gooood morgon! Fick sova fri fran mardromar i natt WOHO! Dock vaknade jag klockan 2 av att jag fros som en naken man i sibirien.... Det ska ju verkligen inte vara sa har kallt pa sommaren. Men men, inte mycket man kan gora at det. 
 
 
I gar spenderade jag hela kvallen med att kolla pa tv och slappa. Var helt sjukt skont maste jag saga, men man blir ju valdigt seg. Det var ju inte en pigg tjej som hittades hemma nar lill klippen kom hem runt halv 10. 
 
 
I dag debaterar klippen och jag om huruvida vi ska ga och se the Dark Knight Rises igen. Alternativet ar att vi skippar den i dag och ser den lite senare nar man inte har den lika farskt i minnet langre. En gang till pa bio ska det dock garanterat bli. 
 
 
Har kommer aven lite morgon musik. Ar sa sjukt peppad pa Of mice & men och Memphis may fire touren att jag inte vet vart jag ska ta vagen. 
 
 
 
Memphis May Fire - "Prove Me Right"
 
 
 

- Fripp3

När en börjar så börjar den andra

Jamen vaaart ska man riktigt börja när man hållit sig från bloggen såhär länge? Ja vet int, som far min hade sagt.
 
Men för att börja någonstans så kan jag ju säga såhär: JAG VILL ÅKA TILL SVERIGE NU. Saknar mamma och pappa och Anton och Adam och Emma och Peter och Elliot som jag aldrig ens träffat, men jag tror vi kommer komma överens ändå. Vi ligger nog på samma nivå. Han, ett par månader gammal baby och jag, en 20-årig dam i sina bästa år. FAB! kommer det att bli.
 
Men först ska vi överleva denna vecka. Och sedan lämnar Frippen mig på lördag, men jag tror att jag överlever tills tisdag. Förhoppningsvis.
 
Nä, nu ska jag lägga mig och drömma om män och snoppar. för det är tydligen allt jag gör!
 
MVH
Knoddas af Dase. Om ni har glömt hur jag ser ut har ni mitt tryne HÄR:
Trodde jag ja, inte om blogg.se får bestämma. Ja, ja. Då slipper ni se detta UGLY ASS face ett litet tag till då. Lucky you!
 

The Depths.

Nu ar det bara fyra dagar tills jag aker hem till Stockholm!!! Jag har ju inte varit hemma sedan i Julas, sa jag kan knappt barga mig! Jag vill hem nu, nu, nu, nu!!! Sa blir det mys hela helgen med familjen, och sedan pa tisdagen kommer ju Lill-Klippen och joinar. 
   
 
I dag ar jag i alla fall lite piggare an vad jag var i gar, trots att jag vaknade av en mardrom mitt i natten. Dromde om laskiga spoken och ar det nagot som skrammer mig ar det just spoken. Jag dromde dessutom om den forbannade bruden fran the ring som kommer ut ur tvn. Och det ar nog den enda scenen nagonsin i en av alla hundratals skrackfilmer jag har sett, som jag absolut inte star ut med och som jag for nagon anledning alltid kommer att tanka pa nar jag vaknar av mardrommar mitt i natten. Sa dar av ar det ju verkligen inte okej att ha en mardrom om henne! Haha. Sa det var lite lagom skoj att forsoka somna om efter det. Men som tur var somnade jag ju om, aven om jag tror att det hade mer att gora med att jag absolut inte ville riskera att bli kissnodig och behova ga ensam ner genom hallen i morkret haha. Jag ar en valdigt modig tjej som ni kanske hor. 
 
 
I gar pa kvallen sa hade Lisa och jag en tjej kvall med Entourange marathon och mini-hemma spa. Blev ansikts-maskar, filande och malande av naglar for hela slanten. 
 
 
Men har kommer en liten braig lat som pepp for dagen! 
 
 
Of Mice & Men - "The Depths"
 
 
-Fripp3

King?

Kanner ju nu att denna dagen inte kunde ha varit langre... Kanner mig inte alls glad och peppad. Vill inte alls promenera nastan en mil hem och ata nagot nyttigt, som sallad eller soppa, till middag. Men nu istallet for att sitta och gnalla pa min trotthet sa tankte jag dela med mig av denna video, ga och fixa en kopp kaffe och se till att peppa till. 
 
 
 
Pierce the veil ft. Kellin Quinn - "King for a day"
 
 
 
-Fripp3

Party, sleep, repeat

Jag ar ju inte nadigt trott i dag vill jag lova, da jag for nagon anledning trots att jag knappt sovit nagot kvallen innan, inte kunde somna i gar. Bla! Forstar inte hur jag ska overleva denna dagen, men det far val helt enkelt ga. 
 
Helgen har vart hur skoj som hellst, sa det kan ju vara vart att vara lite trott sa har i efterhand. I torsdags var vi ute och at och drack vin pa The Elgin i Ladbrook Grove med min morbror och hans fru. Var jattetrevligt, men fredagen fick spenderas bakis och trott. Men fanns ingen tid att vila, utan Lisa och jag begav oss ut pa vift igen, till en pub i King's cross, dar de spelade den mest random musiken nagonsin. Men vi hade det jattetrevligt och det slutade med att vi gick pa Face Down och hade en skitskoj kvall.
                  I Lordags vaknade vi av en ivrig Roxanne som ville kopa pizza, men det belv kina mat for oss i stallet innan dagen spenderades i sangen bakfull och kikandes pa X-men first class. Jag ar ju sa sjukt kar i James Mcavaoy! Sa fin! Efter filmen blev vi annu en gang motte av en ivrig Roxanne som ville till affaren och handla cider. 
                   Pa kvallen var det middags date med Linnea och Hannah som gallde och vi at och drack jattegott. Kvallen avslutades med dansande i Shoreditch. 
                   Efter denna helg var det tre valdigt utslagna tjejer man hittade i Roxanne's rum i gar. Rorde oss inte utanfor huset alls, kollade pa 4 filmer och bestallde pizza och mat nog att foda ett helt kompani. 
 
 
Har ar lite bilder fran helgen.
 
 
 
 
Nu ar jag helt slut som manniska och ser fram emot en lugn hemma kvall med tv tittande. Och sa ar det bara 5 dagar tills jag aker till Sverige!!!! :D:D:D:D:D. 
 
 
 
- Fripp3
 

RSS 2.0