Helg

Tydligen sa blev det ju en bild i helgen, men ocksa den enda. Lisa och jag ser luriga ut som fan.


Dagens lat.

Tankte att det ar dags att lagga upp den har laten, eftersom jag absolut inte kan sluta lyssna pa den.

Pierce the Veil ft. Kellin Quinn "King for a Day"

 

 

 
 
 
-Fripp3

Ny vecka

Helgen bara flog forbi maste jag ju saga. Jag forstar inte varfor tiden maste ga sa mycket snabbare nar man ar ledig. Hur som hellst har det vart en jattebra och mysig helg.
I fredags blev det mest till att ta det lungt eftersom vi var lite bakis, sa det blev middag och Avengers film och sedan gick vi och lade oss tidigt.
Pa lordagen gick vi alla upp tidigt och gav oss ut i parken for en Power walk och kakade sedan frukost och glodde film. Da det var fint vader begav vi oss pa eftermiddagen ut till Hyde park for att picknicka lite och dricka lite vin. Som sedan ledde till en massa vin och en massa sprit och "efterfest" hemma hos oss. Gardagen spenderades med att vara SJUKT bakis. Jag vet inte nar vi ska lara oss att ata ordentligt om vi ska dricka alkohol sa man inte blir sa kalasfull haha. Men den som lever far se. Blev en riktigt fuskdag, med nachos, kina-mat och godis sa i dag far det bli hardtraning som galler. (FML).

Nu ar det jobb hela dagen som galler och jag kanske inte ar sadar jattepeppad...


- Fripp3

What-whatever!

Usch for att vara bakis! Varfor utsatter man kroppen for denna agony, haha. Blir sakerligen en lugn kvall i kvall. 
        I gar efter jobbet bar det av raka vagen hem eftersom Annelie var i stan! Hon var har for att ga och se Blink 182 som oturligtvist blev installt. Det betydde dock att vi hader hela kvallen pa oss att umgas. Det blev ju en hel del drinkar och vin kan jag lova. Sedan sa inledde vi kvallen med att kora ring of fire och Robin vann redan da titeln "mest fullast i dag" och fick bara den fina kronan. Det blev ocksa kvallens enda bild, men jag tycker den sammanfattar allt ganska bra. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu ska jag forsoka genomlida dagen med bade forkylning och baksmalla och dessutom forsoka promenera hem fran jobbet. Detta kommer bli en laaaaaaaaaang dag. 
 
 
- Fripp3
 

Varme!

Det har vart sa sjukt varmt och skont i London de senaste dagarna att det inte finns! Jag onskar verkligen att det alltid var sa har varmt. 
      I gar efter jobbet vart det en power-walk hem fran jobbet. Vilket var valdigt varmt kan jag lova. Att promenera nastan en mil i 29 graders varme kanske inte ar det smartaste jag gjort. Senare pa kvallen blev det mest tv tittande och middag, da inga av mina roomies riktigt uppskattar varmen pa samma satt jag gor. I dag har jag dock blivit lovad hang pa uteplatsen eller parken! . 
 
 
Hemma hos oss har vi nu fatt dille pa butternut squach, sa smarrigt! Mmm, sa bade klippen och jag hade det i vara middagar i gar. 
 
 
 
1. Lisas middag, broccoli, lax, butternut squach
2. Min middag, skinksallad med butternut squach. 
 
 
 
- Fripp3
 

Helgen

Hejsan, 
 
 
Har ar lite bilder fran i helgen. 
 
 
 
 
1. Katie och Jag pa foretags middag pa Las Iguanas. 
2. Lordags frukost med klippen. 
3. Spegel-posers innan vi stack pa bio for att se The Dark Knight Rises. 
2. Shake it klippen! 
3. Poser
4. Middag och vin innan filmen. 
5. Vin med Klippen och Roxanne i Prince Albert's beer garden. Notting Hill. 
 
 
 
- Fripp3
 
 

Forkyld

Hejsaaaaaaan.

Har haft lite taskigt om tid, sa darfor har det itne blivit sa mycket skrivande. Vi har daremot haft en supertrevlig helg som jag har en massa bilder ifran, som jag ska ta och lagga upp sa fort jag hinner.
Har daremot som resultat dragit pa mig en forbannad forkylning. HATAR att vara sjuk. Vi har dock fint vader i London for en gangs skull, sa ska ta vara pa det och promenera hem idag.

Hors senare.

- Fripp3

Blir så arg!!!!!

Jag står inte ut med det förbannade jävla regnet!!!!!!!!!!!! Tror jag behöver sol terapi NU!!!!!!!!


WHOA!!

ANTLIGEN LITE SOL!!!!!!!!!! Jag ar sa trott pa regn att det inte finns.

Torsdag i dag da. Vilket betyder att det inte ar langt kvar till helgen! Lill-klippen och jag ska ta en riktig chillar helg och bara ta det lugnt. Om vadret tillater sa misstanker jag att det blir promenad i Notting Hill och portobello market pa lordag och sedan pa sondag sa ar min jobbarkompis Katie med i "Run for life" i Richmond Park, sa da ska vi dit och heja pa henne.


I dag har jag dock inga planer alls, sa det blir nog en promenad hem fran jobbet och sedan tv eller film tittande hela kvallen. Can't wait. Har vart sa sjukt mycket festande pa senaste tiden att det ar sa skont att bara ta det lugnt.


- Fripp3

Daligt uppdaterat

Nu har det vart helt sjukt daligt med uppdateringar har. I mitt forsvar sa var jag ett tag helt utan teknologi, da en av mina iPhones blev stulen den andra badade i toan och min dator var trasig. Nu som tur var sa har iaf datorn mirakulost nog vaknat till liv!! Kunde inte vara gladare (logn det skulle jag men ni forstar).
Det har varit sa sjukt mycket skoj som har hant pa senaste tiden att det skulle ta for lang tid att skriva ner allt. Trakigt nog sa flyttade Annelie hem och Fannys lange semester har slutade. Forra veckan var en liten emo vecka sa att saga med manga tarar.
I veckan har vi dock manga trevliga planer, i dag sa ska Lisa, Liv och jag ivag till Camden efter jobbet for att se I killed the prom queen. Det var ju inte igar man sag dem sist sa det ska bli sjukt skoj. Sedan i morgon ska vi pa bio och se Spider Man (om Lisa och jag inte flippar och gar och ser Avengers igen istallet haha). Vad resten av veckan har att erbjuda aterstar att se.

Nu ska jag dock sticka. Ha det bra sa lange

- Fripp3

Lever hon? Klart hon gör!

Förutom att jag är sjuk med lite hosta och sitter på jobbet och genomgår bakissvettningar deluxe så har jag det bra!
 
Gårdagen var rolig och sorglig. Vi var och såg All Shall Perish rocka fett på Underworld igårkväll. Tre och två tredjedelar av fem bananer tycker jag och min kollega Liv. Sorgliga delen var ju när vi blev tvingade att säga adjöss till världens bästa Annelie. Kramkalas och fulgråt på en pub och idag känns hjärtat lite tungt. Kommer bli jättetrist alltså.. Men! Vi får härka å hennes vägnar helt enkelt!
 
Ikväll blir det farväl #2 när vi kramar Fanny goodbye. Men det är det ju flera timmar kvar innan vi måste göra.. Nu blir det mera jobb. HOJ!
 
- KlippN.

RSS 2.0