Fredag

Man mar ju som man fortjanar i dag. Vart en himmla massa alkohol i gar kvall men vi hade ocksa valdigt trevligt. Motte upp med Fanny, Lisa, Linnea och Ante efter jobbet sa vart det middag och fotboll. Jag var dock duktig och bestallde in en sallad som var typ minst i hela varlden. Men klapp pa axeln pa mig sjalv.


Nu ar det ju dag 4 pa min challenge och det ar ju si sa dar lite lagom skoj nar man ar bakis. Inte nog med det sa kommer min kollega och ska bjuda alla pa kebab!!!!!!!!!!! Lar ju inte finnas nagot battre nar man ar bakis, men jag nekade! SCORE! Blev soppa istallet.

I kvall sa, som Annelie sager, chckar hon in hos oss och vi ska hitta pa nagot skoj, vad detta kommer bli aterstar att se. Men det skulle ju inte forvana mig om det inkluderar alkohol.


Nu ar lunchen slut sa ska forsoka fa lite jobb gjort innan det ar helg.


Ciao

- Fripp3

Dag tre

Alltsa nu ar det ju dag tre. Och jag fuskade med lite vin till fotbollen igar, men var ju hur som under mitt dagliga kalori intag, plus att jag tranade, sa jag tycker inte det gor sa himla mycket. Kanns bara bra detta och i kvall ska det bli mer fotboll med tjejerna. Ar ju inte manga matcher kvar nu sa det galler ju att ta vara pa det medan det varar.
I gar glodde vi matchen pa en pub och det verkar som om det blir detsamma i dag. Men forst jobb, lunch promenad, jobb och efter jobbet promenad. PEPP!



- Fripp3

Nu javlar kor vi!

I dag ar forsta dagen pa operation Boot camp! Jag har alltsa givit mig sjalv en utmaning. Och utmaningen ar att jag ska ga ner 15 kilon pa 12 veckor! Lagom tills det ar dags att inhandla hostgarderoben infor hostens alla aventyr.

Sa som sagt var, i dag ar dag ett sa i gar hade vi ett sista fint kalas med middag ute och allt for mycker vin och cider. Men sjukt trevligt hade vi. Ska lagga upp lite bilder fran det hela lite senare, nu ska jag ga djupt in i arbetet och forsoka get my head around en ny uppgift som inte ar helt latt.

Ciao

- Fripp3

Vin for hela slanten.

i gar nar vi kom hem fran jobbet sa var vi alla valdigt vin sugna. Sa det blev till att ga till affaren i jakt pa vin och mat. Men att bestamma mat, fem tjejer emellan, var ju inte det lattaste... Sa istallet korde vi lite mer pa tapas stuket och kopte lite allt mojligt som vi var sugna pa. Hur gott som hellst blev det. Dock inte den nyttigaste historian vill jag lova. Tyvarr vart det inga bilder pa kalaset.


I dag har vi absolut ingentin planerat, plus att det regnar har i London (for ovanlighetens skull da). Men nagot ska vi val se till att gora och i helgen ar det ju Midsommar!!!!!


-Fripp3

The little things

Sitter har nu pa jobbet och ar ganska nojd med mig sjalv. Jag har ANTLIGEN hittat en smidigare vag att ta mig till jobbet!!!!!!!! Fastan jag var utanfor dorren allt for sent i morse sa var jag i tid. Frida 1- 0 London.
KUL forovrigt att Sverige bestamde sig for att spela bra fotboll i gar... Nu nar vi redan ar ute. Ja ja, sa blir det val i bland. Nu ska jag se till att jobba och dricka en kopp kaffe till.

Adios.

- Fripp3

Hej hej hemskt mycket hej.

SUUUUNSHIIIINE there ain't a thing that you can do that's gonna ruin my night.

Livet känns allt bra när man kan sitta på jobbet, glo på snygga män och bara må som en liten gud, hihi. Nu ska man inte ta ut lyckan i förväg men jag och lilla Liv har suttit och lagt upp schemat för alla spelningar som vi ska härka sönder på i höst och herre jävlar i min låda alltså!

Stay tuned så kanske ni får veta mer, hihi.
MVH CHACHI NUMERO UNO

Party, sleep, repeat

Det ar inte att leka med hur trott jag ar idag fastan det vart en lugn kvall som avslutades med X-men tittande i soffan. Satt och laste min bok pa tuben i morse och var nara pa att somna flera ganger. Det har vart en ganska galen helg maste jag saga.
Det borjade med drinkar med mina jobbarkomipsar en snabbis efter jobbet och sedan var det bara till att springa till tuben och skynda mig hem for att se fotbollen. Nar jag val kom hem, typ tio minuter innan avspark sa var alla redan dar peppade och redo. Och vilken javla match! Synd synd synd att det gick som det gjorde. Det var riktigt konstig stamning hos oss da vi (for nagon anledning??) bjod med vara engelska kompisar haha. Sa vilket lag som an gjorde mal sa var det bada jubel och sura miner.
Efter matchen drack vi dock bort vara sorger, och korde detsamma pa lordagen! Riktigt skoj helg maste jag ju saga.
Har kommer de fa bilderna jag lyckades ta.
Callum, Haris och Liv



Callum, Liv och Ben



Fick denna tjusiga flyern i gar i Notting Hill.





Nu ar det jobb jobb jobb som galler. Onskar dock att jag fick vara ledig och vara hemma och mysa med syrran istallet. I kvall blir det middag och X-men Round 3.
- Fripp3

Nervos

Fy fan vad nervos jag ar!! Sverige-England i kvall! Kommer bli helt sjukt spannande. Vi har bestamt oss for att inte se matchen pa en pub utan att se den hemma hos oss med lite vanner i stallet. Vi resonerade sa att om det skulle ga bra for oss (VILKET DET MASTE) sa blir vi ju inte sa populara har i London, skulle det ga daligt (GOD FORBID!) lar vi behova sta ut med mobbing deluxe haha.
Innan matchen blir det dock drinkar efter jobbet eftersom att Katie fyller ar pa sondag :D.
x

Tisdag

Ja du, vad kan man saga om matchen i gar... Skulle vilja pasta att jag ar mindre nojd med resultatet, men sa maste man ju tanka att det bara var forsta matchen. Forhoppningsvis gar det battre pa Fredag.
I gar fick vi sluta jobbet lite tidigare sa vi alla skulle hinna se England-Frankrike matchen. Sa jag gick med tva kollegor for att se den pa en pub runt hornet fran dar vi jobbar. Sedan sa kom Liv och motte upp mig och vi begav oss till Victoria for att se Sverige matchen pa en pub dar med de andra tjejerna. Pa tuben sa var det sminkning som gallde, blev flaggor bade pa kinderna och ogonlocken. Sedan blev det pysselverkstad nar vi kom fram till puben. Gjorde vara uber-snygga trojor.
HEJA SVERIGE!!




Nagon random kille som Liv ritade en Sverige flagga pa kinden pa. Observera hans England tattuering pa benet haha.



I dag kommer min syster till London, och jag ar mega peppad!!!!!!!! Sa nar hon kommer ska vi laga en god middag och mysa hela kvallen :D.
- Fripp3

HEJA SVERIGE!!!!!

Sa har brukar det se ut hemma hos mig i Sverige nar det ar fotboll pa tv. Denna gang blir det lite mildare London edition, eftersom det inte var riktigt lika latt att fa tag pa saker och ting. Lagger upp en bild senare pa vad jag lyckades fa fram haha.
- Fripp3

Round 2

Nu da efter en helg av massa svensk god mat och fotboll ar det dags att borja tanka pa att bli lite nyttigare igen.

Dock sket vi i det i gar da vi hade en jattemysig kvall med middag ol och fotboll. Lite spontant foreslog Annelie att vi skulle ses och ata middag nagonstans, sa vi mottes i Victoria bestamde oss for att hitta ett stalle dar vi bade kunde se fotbollen och ata middag, sa det fick ju bli en pub. Annelie och Roxanne kakade hamburgare och Liv och jag at nagon kyckling som var valdigt god. Sedan sa gick jag till baren for att bestalla ol, och blir da approached av en australiensare som sa att han garna ville bjuda oss pa en flaska vin, betalade for den sedan gick haha. Den slank ju ner fint och nar den var slut sa kommer en servitris fram med annu en flaska vin till oss. Gratis vin ar ju inte att klaga pa. Trots att vi alla var lite smafulla sa lyckades vi bestamma oss for att aka hem i nagorlunda bra tid eftersom i dag blir det ROUND 2!. Och nu ar det pa allvar!!!!
I smaller det ju! SVERIE - UKRAINA. Sa, sa fort jag slutat jobbet ska jag springa till narmsta pub for att se klart matchen England-Frankrike for att sedan nar den ar slut, mota upp med tjejerna i Victoria for att se den viktigaste matchen hitills i EM. Vi har aven ett mission pa lunchen i dag. Vi ska forsoka ta oss ut och hitta Sverige trojor och face paint. Far val se hur det gar, men peppad som faaaaaaan ar jag i alla fall.
Tjejerna




Roxannes hamburgare som sag sviiiiiiiin god ut.



- Fripp3

This means war.

FOTBOLLS EM BORJAR I DAG!!!!!! JAG AR SA SJUKT PEPPAD ATT JAG DOR!!!!!!!!!!!!!!!!
Angande titeln pa detta inlagg sa ar det en hemlighet an sa lange :P. De som behover veta vet redan.
- Fripp3

Samst

Har ju vart lite samst pa att uppdatera pa senaste tiden, men det blir lite sa nar man ar ledig och en massa saker hander hela tiden. Kanns som om jag knappt har vart hemm nagonting alls och ingen vila har man fatt heller. Ska forsoka ladda upp de fa bilder jag lyckats ta i helgen och uppdatera lite om allt bus som pagatt lite senare.
Nu, Jobb....
- Fripp3

PEPP!!

PEPP ar nog det enda ordet som stammer in pa hur jag kanner just nu! Ar sa peppad att jag nastan avlider!!! face down i kvall, spelning i morgon, "sighseeing" pa mandag och spelning igen pa tisdag! Ska bli en del hektiska lediga dagar haha.
Kvallen idag ska inledas hemma hos Annelie med bubbel och middag for att fira allt nytt spannande som sker for henne just nu! Sjukt glad for hennes skull och att hon kampat sa hart under den senaste tiden. I kvall ska vi harka sonder scala sa att det knappt finns nagon byggnad kvar i morgonbitti!!!
Nu sitter jag och forsoker att inte ha daligt samvete over den lilla tart-biten jag just at. Haha men ar det fodelsedags firande pa jobbet sa far man. Speciellt om man varit duktig hela veckan ;).
- Fripp3

RSS 2.0